Rovarirtás

Ha rovarirtás szolgáltatást rendelne, akkor hívja árajánlatért a fenti telefonszámot, vagy pedig olvasson bátran a rovarirtásról, rágcsálóirtásról. Amennyiben a rovarirtás helyett inkább a rágcsálóirtás háttere érdekli, kattintson át!

A szakembereink lépést tartanak a rovarirtás, rágcsálóirtás fejlődő módszereinek, anyagainak változásával. Az alábbiakban leírjuk, hogy milyen módon végezzük a leggyakrabban előforduló rovarok, rágcsálók irtását. Hogy ön és családja élete ismét nyugodt kerékvágásban fusson.

A rovarirtás többnyire a csótányirtást, poloskairtást jelenti egy lakásban. Ha nem biztos abban, hogy milyen rovart észlelt lakásában, nézze meg házi rovarhatározókat. Ha nem biztos a dolgában, nyugodtan hívjon fel minket telefonon, segítünk felismerni a hívatlan vendéget. A csótány jellemzoen a konyhában és a vizes blokkokban jelenik meg eloször. Minél hamarabb észleljük és gondoskodunk csótányirtásról, annál nagyobb az esélye a hosszan tartó csótánymentes élettérnek. A csótányirtáshoz nem kell külön készülni, sem bútormozgatással, sem háziállatok kitelepítésével. Rovarirtó munkatársunk a legkorszerubb, gélezéses módszerrel dolgozik. Kicsi kis pöttyöket helyez el bizonyos stratégiai fontosságú helyeken, hogy a csótányok gond nélkül megtalálják. Ez a módszer teljesen biztonságos, akár kisgyermekre, háziállatra nézve.

Agyipoloska irtást szintén a legkorszerubb anyagokkal, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel végezzük el. A poloskát permetezéssel irtjuk. A lakásból nem kell kidobni semmit, a poloskát minden bútorból ki tudjuk irtani. A megrendelonél diszkréten jelenünk meg, autónkon és ruhánkon semmi nem hirdeti, hogy rovarirtással foglalkozunk. A poloskairtást az általa okozott kellemetlenség miat a legrövidebb határidon belül vállaljuk.

Rovarirtás panellakásban

A panellakásban leggyakrabban eloforduló rovar, szintén a csótány. A nem tökéletes szigetelés miatt a futocsövek, vízcsövek, eldugott rések ideális környezetet teremtenek számukra. Ha megtörtént a csótányirtás, szakemberünktol nyugodtan kérjen segítséget, hogy hogyan tudja megelozni legnagyobb eséllyel a csótányok újbóli megjelenését. Kezdje a csövek melletti szigeteléssel, de vizsgáljon meg minden olyan helyet, amely a szomszéd lakással "kapcsolatban" lehet. Megjegyzendo, hogy a futéscsöveket nem szabályos bármilyen módszerrel szigetelni, errol kérdezze inkább gondnokát, rovarirtó ismerosét.

Rovarirtás társasházaknak

Társasházak számára egyedi kidolgozott ajánlattal tudunk eloállni. Szerencsés az a ház, ahol a közös képviselok rendszeresen gondoskodnak a rovarirtás megrendelésérol. Ezekben a lakásokban sokkal ritkább a rovarok felbukkanása. A szemétledobó hely ideális környezetet jelent a csótányok számára, hiába küzd szegény lakó egyedül a rovarok ellen, ha a lakóházban nincs folyamatos védelem.

Irodaház rovarirtása

Akár régi, akár új irodaházról van szó, a rendszeres rovarirtás tudja csak fenntartani a rovarmentességet. A cég a munkatársait, az irodaház üzemelteto pedig a bérloit nem tudja túl sokáig megtartani, ha hagyják a csótányok érvényesülését. Ha csótányt, vagy bármilyen gyanús rovart észlel a munkahelyén, érdemes szólni az illetékesnek, hogy keressen egy jó rovarirtó szakembert.