Nyestriasztó

Nyestriasztó

A jelen terméket kifejlesztő Resenborghus vállalat a nyestre szakosodott, és e területen megszerzett tudásával kifejlesztett egy olyan terméket, melynek dokumentáltan hatékony az összetétele.

A termék illat/íz segítségével riaszt el.

A terméket az autó motorterére/terébe, és a szigetelő anyagokra kell fújni rendszeres időközönként.

A termék 500 ml anyagot tartalmaz, és rendkívül tömény, 30-40 kezelésre elegendő egy palack (minden egyes pumpálásnál 1 ml anyagot használ fel, azaz 6-7 pumpálás elég egy motortérhez).

Emellett nem hagy nyomot a motor és a tömlők felületén.

Egyéb elérhető termékeink biztonsági spray kiszerelésben kaphatók, és dobozonként 3-5 kezelésre alkalmasak, a motortérbe ragasztott membrán segítségével pedig gyakran összegyűjtik a port és piszkot.

Mi a Super Expel?

A Super Expel egy olyan por, mely különféle gerinces állatok, mint pl.

- nyest
- mosómedve
- mókus
- nagy pele

elriasztására szolgál.

Mit tartalmaz a Super Expel?

A Super Expel kizárólag természetes összetevőkből áll, vegyi adalékanyagokat nem tartalmaz.

Miért olyan hatékony a Super Expel?

Nincs még egy hasonló szer, mely úgy hat természetes módon az ízlelő- és szaglóidegekre, hogy az állatokra nem káros, közérzetüket mégis annyira zavarja, hogy az állat tartósan elriasztható.

Hogyan kell használni a Super Expelt?

A termék kiszórása előtt ajánlatos az állatok által beszennyezett területeket megtisztítani. Lehetőleg az állatok által használt valamennyi területet kezelje a Super Expellel. A készítményt a hozzáférhető helyeken kézi szórással, üregekben sűrített levegős porszóróval juttassa ki.

Használható padláson, garázsban, kerti házban stb. Szakszerű, esőtől védett területekre történő kijuttatás esetén hatása tartós. Az illóolajok felszabadulása következtében mentolszerű szag keletkezik, mely kis idő múltán eltűnik.