GT 20-40 B
2018-08-15
Capture Glu
2018-08-15
Összes

FLYBOX Glue


LEÍRÁS
Ön egy FLYinBOX Glue 40/80 fény rovarcsapdát vásárolt. A FLYinBOX Glue a legjobb megoldást kínálja a repülő rovarok semlegesítésére és kezelésére. A rovarokat a ragasztólemez segítségével semlegesíti. Az FX Glue felfüggeszthető a plafonra, felszerelhető a falra vagy egyszerűen egy lapos felületre helyezhető. Az alábbi leírás bemutatja, hogy hogyan kell ezt a terméket használni a maximális hatékonyság érdekében.
A termék több méretben kapható, kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

Cikkszám: FLYBOX Glue. Kategória: .
Leírás

FIGYELEM
A terméket csak olyan helyen használja ami mentes a portól és az esetleges robbanásveszélyes gőzöktől. Esetleges kérdéseivel forduljon a helyi tűzoltósághoz a telepítés előtt. A termék csak beltéri használatra javasolt, nem alkalmazható istállókban és hasonló épületekben.


FONTOS
A készüléket nem tervezték arra, hogy olyan személyek (ideértve a gyerekek) használják akiknek csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességeik vannak vagy nincs gyakorlatuk vagy tudásuk, kivéve ha szabályosan felügyelik vagy ha megfelelő utasításokat kaptak a biztonságos használatról és megértik az esetleges kockázatokat. (A2/EN 603355-1).
GARANCIA
A készülék 5 évig garanciális (kivéve a cserelámpák és ragacslapok). Ha hiba lép fel, lépjen kapcsolatba a szállítójával, aki kicseréli a terméket amennyiben a készüléket megfelelő körülmények között működtette.
KÖVETELMÉNYEK
A készülék az alábbi energia ellátással működik: 230V / 50Hz
Ezért győződjön meg arról, hogy a készülék kompatibilis e a helység energia ellátásával.
TELEPÍTÉS
1. Helyesen kell elhelyezni.
2. A modellnek alkalmasnak kell lennie a területhez.
3. Csúsztassa be a ragacslapot az oldalánál (miután eltávolítota a védőréteget).
4. Csatlakoztassa a készüléket (230V/50Hz) egy földelt elektromos csatlakozóhoz.
ELHELYEZÉS
A készüléket ideális esetben két méterre a föld fölé rögzítse, lehetőleg a legsötétebb helyre a területen, védve, távol az ablakoktól és napfénytől, így elkerülve a versengést a természetes fénnyel.
Nagy nyitott területeken ahol kettő vagy több eszköz is szükséges az elhelyezés rendkívül fontos a maximális lefedettség érdekében. Minden készüléket bizonyos területen belül nagy odafigyeléssel kell elhelyezni.
A készülék elhelyezése helyszíntől függően változhat. Ha bármely kérdése van az elhelyezéssel kapcsolatban lépjen kapcsolatba a szállítójával.
SZERVIZELÉS
A szervizelés bármely formája előtt győződjön meg arról, hogy a készüléket leválasztotta a hálózatról. A készülék hatékonyságának megőrzése céljából cserélje ki az UV fluoreszkáló izzókat 12 havonta, a ragacslapokat 2 havonta. Ha bármilyen kételye merül fel az utasításokkal kapcsolatban, kérjük, forduljon a szállítóhoz.
MŰSZAKI JELLEMZŐK

Modell FLYinBOX Glue 40 FLYinBOX Glue 80
Kód FX40G FX80G
Teljesítmény 2×20 W (E14) 4×20 W (E14)
Alkalmazási terület 100 m2 200 m2
Fogyasztás 50W max. 100W max.
Energia ellátás 230V / 50Hz 230V / 50Hz
Súly 2.4 kg 2.8 kg
Méret (cm) 26.5×26.5×12.5 33x26x12.5
Védelmi osztály IP20 IP20
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLYBOX Glue” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük