MGL/MGI 20
2018-08-15
GT 20-40 B
2018-08-15
Összes

IGLU


A rozsdamentes acél IGLU készüléksorozat a legjobb megoldást kínálja a repülő rovarok semlegesítésére és kezelésére. A rovarokat a ragasztólemez segítségével semlegesíti. IGLU elhelyezhető asztalon vagy falra szerelhető.

Cikkszám: IGLU. Kategória: .
Leírás

LEÍRÁS
A rozsdamentes acél IGLU készüléksorozat a legjobb megoldást kínálja a repülő rovarok semlegesítésére és kezelésére. A rovarokat a ragasztólemez segítségével semlegesíti. IGLU elhelyezhető asztalon vagy falraszerelhető.
FIGYELEM
A terméket csak olyan helyen használja ami mentes a portól és az esetleges robbanásveszélyes gőzöktől. Esetleges kérdéseivel forduljon a helyi tűzoltósághoz a telepítés előtt. A termék csak beltéri használatra javasolt, nem alkalmazható istállókban és hasonló épületekben.


KÖVETELMÉNYEK
A készülék az alábbi energia ellátással működik: 220V / 50Hz
Ezért győződjön meg arról, hogy a készülék kompatibilis e a helység energia ellátásával.
VESZÉLY: ez a termék magas feszültségnek van kitéve.
FONTOS
A készüléket nem tervezték arra, hogy olyan személyek (ideértve a gyerekek) használják akiknek csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességeik vannak vagy nincs gyakorlatuk vagy tudásuk, kivéve ha szabályosan felügyelik vagy ha megfelelő utasításokat kaptak a biztonságos használatról és megértik az esetleges kockázatokat. (A2/EN 603355-1). Felügyelje a gyermekeket, hogy ne játszanak a termékkel.

ELHELYEZÉS
Az IGLU termék helyezze lehetőleg a legsötétebb helyre a területen, védve, távol az ablakoktól és napfénytől, így elkerülve a versengést a természetes fénnyel.
Nagy nyitott területeken ahol kettő vagy több eszköz is szükséges az elhelyezés rendkívül fontos a maximális lefedettség érdekében. Minden készüléket bizonyos területen belül nagy odafigyeléssel kell elhelyezni.
A falra szerelést megfelelő eszközökkel végezze a készülék súlyához mérten.
SZERVIZELÉS
A SZERVIZELÉS BÁRMELY FORMÁJA ELŐTT GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY A KÉSZÜLÉKET LEVÁLASZTOTTA A HÁLÓZATRÓL. A készülék hatékonyságának megőrzése céljából cserélje ki az UV fluoreszkáló izzókat 12 havonta, a ragacslapokat 2 havonta. HA BÁRMILYEN KÉTELYE MERÜL FEL AZ UTASÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK, FORDULJON A SZÁLLÍTÓHOZ.

GARANCIA
A készülék 5 évig garanciális (kivéve a cserelámpák és ragacslapok). Ha hiba lép fel, lépjen kapcsolatba a szállítójával, aki kicseréli a terméket amennyiben a készüléket megfelelő körülmények között működtette.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IGLU” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük