Mini egérdoboz,átlátszó
2018-07-26
MGL/MGI 20
2018-08-15
Összes

PG 40 LB


Reméljük, hogy a most vásárolt készülékkel elégedett lesz.

Cikkszám: PG 40 LB. Kategória: .
Leírás

FIGYELEM
A terméket csak olyan helyen használja ami mentes a portól és az esetleges robbanásveszélyes gőzöktől. Esetleges kérdéseivel forduljon a helyi tűzoltósághoz a telepítés előtt. A termék csak beltéri használatra javasolt, nem alkalmazható istállókban és hasonló épületekben.

ELHELYEZÉS
A készüléket ideális esetben két méterre a föld fölé rögzítse, lehetőleg a legsötétebb helyre a területen, védve, távol az ablakoktól és napfénytől, így elkerülve a versengést a természetes fénnyel.
Nagy nyitott területeken ahol kettő vagy több eszköz is szükséges az elhelyezés rendkívül fontos a maximális lefedettség érdekében. Minden készüléket bizonyos területen belül nagy odafigyeléssel kell elhelyezni.
A készülék elhelyezése helyszíntől függően változhat. Ha bármely kérdése van az elhelyezéssel kapcsolatban lépjen kapcsolatba a szállítójával.
KÖVETELMÉNYEK
A készülék az alábbi energia ellátással működik: 220/240V – 50/60Hz
Ezért győződjön meg arról, hogy a készülék kompatibilis e a helység energia ellátásával.
SZERVIZELÉS
A szervizelés bármely formája előtt győződjön meg arról, hogy a készüléket leválasztotta a hálózatról. A készülék hatékonyságának megőrzése céljából cserélje ki az UV fluoreszkáló izzókat 12 havonta, a ragacslapokat 2 havonta. Ha bármilyen kételye merül fel az utasításokkal kapcsolatban, kérjük, forduljon a szállítóhoz.
FONTOS
A készüléket nem tervezték arra, hogy olyan személyek (ideértve a gyerekek) használják akiknek csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességeik vannak vagy nincs gyakorlatuk vagy tudásuk, kivéve ha szabályosan felügyelik vagy ha megfelelő utasításokat kaptak a biztonságos használatról és megértik az esetleges kockázatokat. (A2/EN 603355-1).
GARANCIA
A készülék 5 évig garanciális (kivéve a cserelámpák és ragacslapok). Ha hiba lép fel, lépjen kapcsolatba a szállítójával, aki kicseréli a terméket amennyiben a készüléket megfelelő körülmények között működtette.

Modell Áram ellátás UV Fény Lefedési terület Méretek
PG40LB 230 V – 50 Hz 2x20W (E14) 100m m2 595 x 595 x 80mm
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PG 40 LB” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük